Dropship Untung Tinggi (Tanpa Modal)

Dropship untung tinggi | Nak buat bisnes tak semudah kata-kata, dengan ekonomi sekarang memang kena betul-betul fighting. Banyak perniagaan yang gulung tikar disebabkan beberapa faktor termasuk kuasa belian yang semakin lemah, mungkin juga kerana saingan yang lebih kuat.

Sekarang nak meniaga kena bijak, kena pandai IT, kena ikut trend. Zaman fb, ig, youtube, tiktok semua kena kuasai jika nak maju terutama untuk founder baru yang keluarkan produk untuk dipasarkan. Tak semua orang mampu follow trend marketing sekarang, kebanyakan orang baru, anak-anak muda yang lebih mahir dengan benda-benda ni.

Disini saya cuba nak kongsi satu bisnes yang tidak memerlukan modal (tanpa modal), senang nak jual, produk orang kenal, sentiasa ada permintaan, dan boleh buat keuntungan yang tinggi.

dropship untung tinggi

Dropship Untung Tinggi

Nak jadi dropship kena pastikan beberapa perkara antaranya, syarikat tersebut sudah lama dan masih kukuh. Seterusnya produk mereka sentiasa ada permintaan (produk bagus). Bila dengar je namanya terus orang kenal dan orang akan kata produk tersebut bagus.

Dalam banyak-banyak produk untuk kita jadi dropship, jarang kita jumpa yang boleh buat untung tinggi kecuali kita daftar sebagai agen dan kena ambil stok. Dropship yang saya nak kongsi ni bagi saya adalah yang terbaik kerana, semua ciri-ciri yang saya sebutkan tadi ada didalamnya.

Dexandra, produk yang saya maksudkan tadi iaitu yang menepati ciri-ciri diatas. Produk bagus permintaan tinggi, syarikat sudah lama, produk orang kenal dengan kualitinya, harga juga berpatutan, tanpa modal dan boleh untung tinggi.

Bayangkan jual satu botol minyak wangi sahaja boleh untung RM19(updated 29/4/2023). Satu hari boleh jual 2-3 botol pun dah boleh dapat rm38-rm57 sehari untung. Kalau ada produk lain yang untung banyak cuba check balik adakah produk tersebut orang kenal??, adakah produk tersebut bagus?? adakah produk tersebut tinggi permintaan?? atau adakah produk tersebut boleh pergi jauh??.

Dexandra sudah bertahun-tahun dipasaran dan walaupun banyak minyak wangi baru muncul tetapi dexandra masih segak berdiri kerana sudah ramai pengguna tegar yang sentiasa repeat order. Wangian dexandra bukan sahaja setaraf dengan produk mahal, malah boleh menyaingi produk mahal yang berharga ratusan.

Berapa harga minyak wangi dexandra?

Harga normal untuk updated terkini EDP 35ml hanya RM70 sebotol jika tiada promosi. Ada lagi beberapa produk dexandra lain, cuma yang ni merupakan top produk dexandra yang sentiasa tinggi permintaannya dipasaran.

dropship untung tinggi

Nak cerita panjang-panjang saya pun tiada idea juga, ini sahaja yang saya nak kongsikan dalam artikel kali ini. Semoga dapat membantu sahabat-sahabat atau adik-adik yang nak buat duit tetapi masih mencari-cari produk dropship untung tinggi yang mempunyai ciri-ciri diatas.

Sesiapa yang berminat samada nak menjadi dropship atau nak membeli produk boleh tekan link wasap yang saya sediakan dibawah, terima kasih.

http://www.wasap.my/601169206774/dexandra

Leave a Comment