Kawan Bagi Modal RM160 Kini Jadi Jutawan (Bisnes Modal Kecil)

Bisnes Modal Kecil | Tanpa melengahkan masa saya kenalkan diri saya terlebih dahulu ya, saya Zul Muhammad salah seorang perunding kesihatan dan kewangan win impact network sdn bhd yang berdaftar.

Saya mula join sebagai pengedar NTDOT pada akhir tahun 2020 sehingga sekarang 2023, kira-kira 3 tahun lebih kurang. Sebenarnya ada kisah disebalik permulaan penglibatan saya dalam misi kemanusiaan win impact.

Pengambilan 5 sachet pertama cukup untuk menyedarkan saya berkenaan potensi MD7 NTDOT yang luar biasa ini mampu terbang jauh.

TESTIMONI KETUMBUHAN OTAK

WIN IMPACT NETWORK SDN BHD DI TV1 DAN TV3

Baik, kenali dulu wajah-wajah penting dalam penubuhan syarikat, penghasilan produk, dan pejuang-pejuang yang bertungkus-lumus menyebarkan berita gembira ini kepada orang ramai.

CARTA ORGANISASI SYARIKAT

DI BAWAH INI ADALAH BARISAN TOP LEADER YANG DILANTIK

SIJIL & LESEN

Bisnes Modal Kecil

Berbalik kepada tajuk asal diatas, kisah seorang ahli Win Impact Network yang dulu hanya orang biasa-biasa kini bergelar jutawan produk NTDOT. Pada awalnya beliau tidak mampu mengeluarkan modal RM160(harga lama) untuk ambil PAKEJ RUBY NTDOT iaitu pakej paling rendah sedangkan beliau pada masa itu berminat untuk sertai.

RM160 ini diberikan@dipinjamkan kepadanya oleh seorang kawan, dari situ beliau nekad buat bersungguh-sungguh hingga hari ini bergelar jutawan. Beliau merupakan salah seorang top leader yang dilantik oleh syarikat. Orangnya ialah Azman Juwahir, gambar pertama dalam barisan 8 orang top leader diatas.

BELIAU SENDIRI CERITA DALAM VIDEO DIBAWAH, DENGAR SAMPAI HABIS!!

https://www.youtube.com/@matsom

SENTIASA ADA PELUANG UNTUK MEREKA YANG TIDAK PERNAH BERPUTUS ASA

BUKTI KEJAYAAN

BUKTI KUALITI PRODUK MD7 NTDOT

BERATUS-RATUS LAGI TESTIMONI LAIN YANG MEMBUKTIKAN KEJAYAAN-KEJAYAAN PENGGUNA NTDOT MENINGKATKAN TAHAP KESIHATAN MEREKA DENGAN IZIN ALLAH SWT (untuk video testimoni lain, boleh tonton di youtube)

NTDOT UNTUK SAKIT APA ?? DAN SIAPA BOLEH AMBIL NTDOT ??

NTDOT merupakan makanan tambahan yang mengandungi pelbagai khasiat, fungsinya untuk mengembalikan keseimbangan sistem tubuh badan dan sesuai untuk semua penyakit dan juga sesuai untuk diamalkan oleh semua lapisan umur dari janin dalam kandungan hingga orang dewasa, warga emas terlantar.

KENAPA NTDOT LAIN DARI YANG LAIN ??

KANDUNGAN 10 BAHAN YANG DIFORMULASI SECARA SENI DAN SAINS IAITU GUNA FORMULA MELIBATKAN UNSUR PANAS/SEJUK YANG DISTABILKAN MENGIKUT KESESUAIAN YANG DIPERLUKAN OLEH TUBUH BADAN MANUSIA (POKOKNYA MUSTAHIL UNTUK DITIRU WALAUPUN MENGGUNAKAN BAHAN YANG SAMA)

TIADA STEROID!!!

WIN IMPACT NETWORK SDN BHD MENDAPAT ANUGERAH Consumers’ Choice Award 2021

DAPAT ANUGERAH MYPIA2020

AKHIR KATA

HUBUNGI SAYA SEGERA UNTUK MENDAPATKAN MAKLUMAT LEBIH DETAIL

Bisnes Modal Kecil

HQ WIN IMPACT NETWORK SDN BHD DI JOHOR BAHRU

Leave a Comment